Nepotism pe banii tăi. Mircea Marian: „Din 2000 de angajați ai Tarom, 800 sunt rude???? Toată familia directorului, soția și copiii, lucrează la Tarom?”

(Last Updated On: June 12, 2019)

Un document publicat de Cotidianul, arată că 800 din cei circa 2.000 de angajați ai Tarom sunt rude. De altfel, există suspiciuni că Soția și copiii noului director al Tarom, Mareși Cărăvan, ar fi angajați tot la compania aeriană.

Compania a refuzat să dea detalii despre familia Cărăvan, motivând că ar încălca legislația privind datele personale, transmite g4media.ro.

Nepotism pe banii tăi. Mircea Marian: „Din 2000 de angajați ai Tarom, 800 sunt rude???? Toată familia directorului, soția și copiii, lucrează la Tarom?” 1

 

Mareși Cărăvan a fost numit director al Tarom la începutul lunii iunie. Fost director economic al companiei de transport aerian, Cărăvan e al treilea director al Tarom din acest an. El a fost numit de Consiliul de Administrație, controlat de Ministerul Transporturilor.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, soția și cei doi copii ai lui Mareși Cărăvan lucrează și ei la Tarom. De altfel, în declarația de avere din 2017 a lui Cărăvan, în dreptul soției sale apare faptul că este salariat Tarom. În declarațiile de avere din 2018 și 2019 nu mai apare însă locul de muncă al soției sale.

Ceilalți doi membri ai familiei ar fi fiica și fiul lui Mareși Caravan. Septimiu Cărăvan ar fi ocupat postul de consilier al directorului general, dar s-a mutat în altă poziție cu două săptămâni înainte de numirea tatălui său, potrivit surselor G4Media.ro.

Mircea Marian a scris pe Facebook: „Din 2000 de angajați ai Tarom, 800 sunt rude???? WTF??? Toată familia directorului, soția și copiii, lucrează la Tarom?
Sau: Cezar Cristian Gârjoabă, șef escală la Agenția din Londra, lucrează în Anglia alături de soția sa, Roxana Gabriela Tudor, șefa Agenției din Londra. Cezar este nepot cu referentul din cadrul Biroului Buget și Administrativ Operațiuni Sol, Eugenia Tudor.
Și tot așa…”

Clotilde Armand: „Programul Odrasla continuă! Noul director de la Tarom are toată familia angajată Tarom. Aflăm din Cotidianul că din 2.000 de angajați ai Tarom 800 sunt rude.”