Mircea Badea: „Îmi pare foarte rău că cei de la USR nu ar dori să fie la guvernare…eu nu îi iubesc. Adică lor le place pe margine, nu vor să rezolve probleme. Ei vor doar să…”

(Last Updated On: June 12, 2019)

Mircea Badea îi critică pe cei de la USR pentru că nu se aruncă la guvernare în condițiile în care Parlamentul este dominat de PSD care face numai prostii. Cei de la USR au cerut alegeri parlamentare anticipate și cine va avea majoritate în Parlament să facă noul Guvern. Lucru de neacceptat pentru PSD.

Mircea Badea mai spume că nu îi iubește pe cei de la USR, în condițiile în care a declarat public că a votat cu PSD la alegerile europarlamentare.

Mircea Badea la Antena 3, citat de DCnews: „Eu respect votul din 26 mai și îmi pare foarte rău că cei de la USR nu ar dori să fie la guvernare. Asta mi se pare chiar penibil, dar am zis să nu mai spun lucruri negative despre USR pentru că lumea îi iubește, eu nu îi iubesc, dar mi s-ar părea chiar incorect. Adică lor le place pe margine, nu vor să rezolve probleme. Ei vor doar să spună lozinci precum ”Aruncă țara în aer”, ”Penalii”, ”Hoții”, ”Ne scot din Europa, ne duc în Rusia”. Păi fă tu! ”A, nu”.

Mircea Badea: „Îmi pare foarte rău că cei de la USR nu ar dori să fie la guvernare...eu nu îi iubesc. Adică lor le place pe margine, nu vor să rezolve probleme. Ei vor doar să...” 1

Ăia de la PNL mimează că vor să îi dea jos pe ăia de la PSD și să vină ei rezolve mari probleme în țară, mai ales votul din diaspora. Ei pot, spun că ”eu vreau”. Cum să nu vrei să rezolve votul din diaspora?

USR văd că nu vrea, că nu vrea să se bage la guvernare. A, au un proiect de lege în Parlament. Așa ne-au spus când încă mai veneau pe aici. Apoi le-a fost frică să nu li se pună întrebări. Lor nu le place nici să își asume decizii, nici să li se pună întrebări. E aproape un protocol ca Papa de la Roma. Pe USR-ist nu poți să îl întrebi”.