(Last Updated On: June 13, 2019)

Mircea Badea îl ia la mișto pe Tudor Chirilă după ce a certat o domnișoară care a făcut gălăgie în timpul unei piese de teatru.

”Bă, Chirilă, o știi pe aia cu ”Dă, mamă, cu biciul în mine”?. Aia e o super melodie, apropo, între noi fie vorba”, a spus Mircea Badea în timp ce citea postarea lui Tudor Chirilă de pe Facebook.

Jurnalistul Antena 3 a continuat: ”Oricum, nu am fost lăsat o atingem, căci domnișoarei, da, aceleiași, i-a sunat alarma de la telefon. Nu există ceva mai tare. Dar cum adică nu am fost lăsat să o atingem? Chirilă ar fi vrut să o atingă pe duduie? Chirilă, cearșafurile nu îți mai zâmbesc? Ați auzit ceva mai tare?

Mircea Badea îl ceartă pe Tudor Chirilă după ce a întrerupt piesa de teatru din cauza unei spectatoare. „Deci ăia jucau, sau ce făceau, probabil în mintea lor chiar sunt niște actori și chiar jucau o piesă, probabil că au...” 1

Deci ăia jucau, sau ce făceau, probabil în mintea lor chiar sunt niște actori și chiar jucau o piesă, probabil că au fantasme de artiști, și din când în când se certau cu aia din public. Asta mi se pare genial.

Piesa are doar doi actori și ăia pe rând se certau cu aia? Nu se poate ceva mai tare. Și nu a filmat nimeni? Prietene, eu pentru asta trăiesc. Asta e cea mai tare din lume. Vreau să văd.

Postarea e lungă. Chirilă chiar a suferit. Îți dai seama? Săracul Chirilă, lovit de catharsis, în timpul actului artistic din cârciumă, să îi sune ăleia alarma. Nu se poate”, a spus Mircea Badea, potrivit DC News.

Tudor Chirilă: „Aseară la spectacol am avut din nou o domnișoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în același timp cu mine, la mai puțin de un metru distanță. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur și simplu nu puteam vorbi în același timp cu remarcile ei de popcorn.

I-am explicat în șoaptă că aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim și ea ne deranjează. Avea un amestec de zâmbet tâmp și rușinat, n-aș putea să vă indic proporția între stări. Înainte de acest moment îi sunase telefonul, scurt.

Asta deși la începutul spectacolului o domnișoară din echipa unteatru rugase spectatorii să-și închidă telefoanele. După ce am apostrofat-o șoptit, am reluat jocul. Emoția noastră și a publicului fusese deja puternic zdruncinată așa că revenirea la starea inițială era dificilă. Oricum, n-am fost lăsați s-o atingem căci domnișoarei, da, aceleiași, i-a sunat alarma de la telefon.

De data asta a fost amendată de colega mea ( eu aș fi abandonat o cauză pierdută). O nuanță nouă a apărut în vocea pițișoarei (rezulatul împerecherii între domnișoară și pițipoancă) : țâfna. Cu țâfnă deci, i-a explicat colegei mele că e o alarmă, ce-ar vrea să facă?

Momentul m-a închis definitiv (restaurant) și am considerat-o o cauză pierdută. Cu toate astea cred că asemenea exemplare, dacă sunt lăsate să zburde liber într-un spectacol de teatru, riscă să se substituie rolurilor noastre. Spectacolul nostru a fost depunctat de un spectator pe mystage.ro pentru că am făcut o asemenea întrerupere în trecut. A primit trei stele și explicația că nu trebuie făcută educație cu forța.

Eu răspund că n-am forțat pe nimeni, dar dacă teatrul este casa mea, atunci tu trebuie să te conformezi regulilor casei mele. Faptul că plătești bilet îți garantează accesul la spectacol, nu-ți dă și dreptul să faci ce vrei în casa mea. Da, de fiecare dată când aceste reguli sunt încălcate eu voi lua atitudine. Chiar dacă cu prețul unui scurticicuit al efemerei împliniri de catharsis.

În seara asta de la 21:00 avem ultimul spectacol din stagiune. Vă așteptăm cu telefoanele pe modul silențios și fără alarme. Și poate cu invitația de a ne asculta. Promitem să jucăm foarte bine. Suntem profesioniști”.