(Last Updated On: June 17, 2019)

Carmen Dan conduce ministerul de Interne care trebuie să prindă infractori. Este adevărat că ministerul s-a transformat într-unul de pază și protecție a infractorilor aflați în funcții politice dar parcă este prea mult ca ministrul de Interne să declare public că merge să viziteze un infractor în pușcărie, chiar dacă se numește Liviu Dragnea.

Întrebată dacă va merge să îl viziteze ulterior, Carmen Dan a replicat: “Bineînţeles că iau în calcul această posibilitate, eu nu sunt din categoria celor care se dezic, în ultima vreme am văzut, din păcate, chiar din partid care se dezic de ceea ce a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ţinut acest partid unit”.

Ministrul de Interne vrea să-l viziteze pe Liviu Dragnea în pușcărie! Nu ar trebui să-și dea mai întâi demisia Carmen Dan? Parcă polițiștii sunt obligați să-i prindă pe infractori, nu să le facă șefii vizite în închisoare 1

Dan a spus că nu dă exemple pentru că nu este un om conflictual.
“Am încredere foarte mare în această perioadă în puterea de a strânge şi de a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Viorica Dăncilă”, a adăugat Carmen Dan, potrivit Stirile Pro Tv.

Ea a spus că la Congres nu vizează nicio funcţie, dar dacă se va decide să se facă alegeri şi pentru funcţiile de vicepreşedinţi ea nu va candida pentru un nou mandat.