Actorul Mihai Călin, despre cum a trăit momentul condamnării lui Liviu Dragnea: „lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

(Last Updated On: June 16, 2019)

Liviu Dragnea, apreciat doar de 47% dintre români, a produs o explozie de bucurie la momentul condamnării sale la pușcărie. Politicianul care a terorizat România în ultimii ani a fost redus la stadiul de nimic de judecători. În uralele românilor cinstiți.

Actorul Mihai Călin, invitatul emisiunii „În fața ta”, de dmunică, de la Digi24, a povestit cum a trăit momentul în care a fost condamnat Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. El a mai povestit și cum a ajuns să se înscrie într-un partid politic, după ce a început să protesteze, și cum își crește copilul.

Actorul Mihai Călin, despre cum a trăit momentul condamnării lui Liviu Dragnea: „lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial” 1

„Pe 27 (mai – n.red.) am avut o filmare. Când m-am dus la filmare nu se anunțase sentința. Toată lumea cu care m-am întâlnit la acea filmare se saluta… După Paști nu te mai saluți cu Salut, Bună, Noroc! Ce mai faci? Ci cu Hristos a înviat! Toți oamenii cu care m-am întâlnit mă salutau așa: Uh, am scăpat! Sau: E bine, nu? O mare masă de oameni înțeleg în sfârșit să fie împreună”, a spus Mihai Călin.

„Când s-a dat sentința toată lumea a luat pauză și se asculta la aparat citirea sentinței. Toată lumea din zona aia a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial. Așteptarea e mare, eliberarea a fost mare, bucuria a fost mare. (…) Pericolul ăsta este: să credem că gata, s-au rezolvat lucrurile. Păi nu s-au rezolvat. Cum să se rezolve?

S-au rezolvat în conștientizarea faptului că și cei mai puternici și mai abuzivi oameni din România pot ajunge la pușcărie. Dar asta a mai fost în România. Cu Adrian Năstase”, a mai spus actorul.