(Last Updated On: June 24, 2019)

Medicul Vasi Rădulescu îi transmite un mesaj lui Liviu Dragnea care acum un an de zile și-a cerut scuze în fața pușcăriașilor pentru condițiile grele dar nu și în numele bolnavilor care stăteau în condiții și mai grele.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în 27 mai. El se află acum la Penitenciarul Rahova, potrivit Digi 24.

Medicul Vasi Rădulescu: „Anul trecut pe vremea asta, Liviu Dragnea își cerea scuze pușcăriașilor pentru condițiile dificile în care ei trebuie să stea. În fix același timp, un salon de spital din Timișoara arăta ca-n poză, dar fostul lider PSD n-a precupețit vreodată să le ceară scuze pacienților, că doar nu era caz izolat, știm cu toții că-n țară mai avem spitale vai de mama lor.  Am înțeles însă schema. Lui Liviu ...” 1

Vasi Rădulescu: „Anul trecut pe vremea asta, Liviu Dragnea își cerea scuze pușcăriașilor pentru condițiile dificile în care ei trebuie să stea. În fix același timp, un salon de spital din Timișoara arăta ca-n poză, dar fostul lider PSD n-a precupețit vreodată să le ceară scuze pacienților, că doar nu era caz izolat, știm cu toții că-n țară mai avem spitale vai de mama lor.

Am înțeles însă schema. Lui Liviu nu-i păsa de spitale, că la problema mai mult închipuită cu spatele s-a dus imediat la privat, la altele putea oricând să plece prin Viena. Îi păsa de pușcării, că din păcate acolo nu te duci la privat și nu poți să alegi una din altă țară.

Liviule, nu mai ești țintă acum pentru majoritatea oamenilor, dar eu tot îți zic: să-ți fie rușine! ”