(Last Updated On: June 17, 2019)

Artistul Gutau a numărat doar 9 accidente în 38 de ore de mers București – Timișoara – Cluj – București.

Bilanț tragic de Rusalii. Cel puțin 17 oameni și-au pierdut viața și alți 35 au fost grav răniți în accidente de circulație. Purtătorul de cuvânt al Poliției Române a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre aceste tragedii.

”Comparativ cu alte vacanțe stăm cam la fel la numărul accidentelor, însă în această vacanță sunt mai puțini morți. S-au dat peste 6.400 de amenzi pentru folosirea băuturilor alcoolice la volan, asta în primele cinci luni ale anului. Când vorbim de alcool, vorbim și de dosare penale. Aici avem 4.209 de dosare. Pe autostrăzi, pe banda de urgență este oprită staționarea. ”, Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliței Române.

Mani Gutau: „București - Timișoara - Cluj - București, in 38 de ore ...tura asta am numărat pe drum doar 9 accidente, unele ușoare de privit, altele greu de descarcerat.In câteva ore mai ...” 1

Mani Gutau: „București – Timișoara – Cluj – București, in 38 de ore.
Zeul șoselelor a fost milostiv cu Manelus, am ajuns acasă cu mintea bucăți dar cu corpul într-o singura bucata, ceea ce e din nou un adevărat miracol, tura asta am numărat pe drum doar 9 accidente, unele ușoare de privit, altele greu de descarcerat.

In câteva ore mai arunc in tolba inca aproape o mie de kilometri, dar de data asta cu zâmbetul băiețelului meu in oglinda retrovizoare, cu el orice călătorie pare mereu prea scurta.

Mulțumesc Timisoara Craft Beer Festival pentru așa fain loc de joaca, o fost fain, sigur revenim!
P.s scurta înregistrare se termina brusc, deoarece autorul filmarii, Mihai Moldoveanu e de regula basist in ansamblul vocal instrumental Urma si tocmai venise momentul sa intre cu basul peste toba mare.
Vezi aici Video:

Cum ar fi, uneori muzica bate filmul, prin urmare finalul vi-l puteti imagina fiecare, multumim Timisoara pentru seara si berea faina!”