Magda Vasiliu: „Român în Italia. Mi-e rușine! Foarte rușine. „Luați o bucata de pizza, muscați din ea de vreo doua-trei ori, mestecați, înghițiți. Mai luați încă o bucata, faceți la fel si…si brusc va hotărați s o duceți înapoi pe tejgheaua localului de unde ați cumpărat  si sa cereți banii înapoi pentru ca nu v-a plăcut.  O vânzătoare …”

(Last Updated On: June 16, 2019)

Magda Vasiliu spune că îi este rușine după ce un român din Italia a sărit să ia la bătaie o vânzătoare ce a refuzat să-i dea banii înapoi pe o pizza pe care acesta o mușcase.

Magda Vasiliu Stoian: „Luați o bucata de pizza, muscați din ea de vreo doua-trei ori, mestecați, înghițiți. Mai luați încă o bucata, faceți la fel si…si brusc va hotărați s o duceți înapoi pe tejgheaua localului de unde ați cumpărat  si sa cereți banii înapoi pentru ca nu v-a plăcut.ț

Magda Vasiliu: „Român în Italia. Mi-e rușine! Foarte rușine. „Luați o bucata de pizza, muscați din ea de vreo doua-trei ori, mestecați, înghițiți. Mai luați încă o bucata, faceți la fel si...si brusc va hotărați s o duceți înapoi pe tejgheaua localului de unde ați cumpărat  si sa cereți banii înapoi pentru ca nu v-a plăcut.  O vânzătoare ...” 1

O vânzătoare antrenata sa zâmbească va spune, evident, zâmbind, ca banii înapoi pe o pizza muscata de voi nu ii poate da. Si voi veți accepta ca așa e. Si poate data viitoare va luați o pizza din alta parte.

Un roman de al nostru a vrut banii înapoi. A jignit o pe vânzătoare, a sărit la ea s o lovească, a înjurat etc etc. Apoi a plecat bombănind. Vânzătoarea a plâns. Ii tremurau mâinile. S a întâmplat intr un mall din Aprilia, Italia, asta seara.

Roman in Italia. Mi-e rusine! Foarte rusine. Si sila”.