(Last Updated On: June 10, 2019)

Codrin Ștefănescu a declarat la Antena 3 că a vorbit cu Liviu Dragnea. Fostul secretar general al PSD a făcut câteva declarații.

Întrebat dacă Liviu Dragnea a fost șocat de delimitarea unor lideri din PSD, Ștefănescu a spus: „Probabil”.

Liviu Dragnea, viața la pușcărie. Codrin Ștefănescu: „Deținut politic, lupta cu statul paralel ...Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să...” 1

El a adăugat că Liviu Dragnea încearcă să nu se uite prea mult la televizor: „Presupun că nu se uită tocmai din acest motiv şi încearcă, ca orice om aflat la mare suferinţă şi la mare anaghie – şi ştim foarte bine că e un deţinut politic în acest moment, pentru că dosarul său a fost o mizerie de la un cap la altul, cusut cu aţă albă de la un cap la altul şi toţi ştim în partid lucrul ăsta. Ştie tot electoratul nostru.

Vă daţi seama, prinzi anumite sentimente când vezi că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care îl conduci şi l-ai dus la victorie de cel puţin două ori într-un moment în care România avea nevoie de patrioţi, de un mesaj de unitate, de românism în primul rând. Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să nu se uite”, a spus Codrin Ștefănescu, digi24.ro.

De altfel, el a adăugat că a încercat să nu-i dea vești proaste lui Liviu Dragnea.

„ Mi-a zis că este puternic, că este demn şi că îşi duce mai departe crucea până la capăt. Asta e tot ce pot să vă spun public”, a mai spus el.

Ștefănescu a adăugat că îl va vizita la închisoare, după ce expiră perioada de carantină.

În momentul în care va putea primi vizite pentru că acum este în carantină, am să mă duc cum m-am dus şi la Năstase, cum m-am dus şi la Costică Niţă, cum nu m-am delimitat de Olguţa Vasilescu cu cătuşele la mâini, cum nu m-am delimitat de Ionel Arsene câmd a avut cătuşe la mâini, nu m-am delimitat de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu şi mulţi colegi de-ai noştri care de-a lungul timpului au fost vânaţi şi hărţuiţi pe singurul motiv că sunt membri PSD.

Sistemul a considerat că acest partid naţionalist cu mesajul lui naţionalist şi patriot trebuie închis. Partidul a trecut prin momente grele şi pe vremea lui Victor Ponta, când a fost chemat şi el în anchetă cu familia, cu mama. Nu uităm lucrurile astea. Ponta văd că uită acum prin ce a trecut. Noi nu uităm pentru că am fost solidari în momentele respective şi sper să fim solidari până la capăt pentru că în momentul de faţă situaţia în partid rămâne aceeaşi. Avem acelaşi număr de primari care sunt vânaţi”, a mai spus Ștefănescu.