Liviu Dragnea ghinionist. Primarul Brașovului, a noua (9) amânare a sentinței în dosarul de corupție în care este judecat. A zecea oară este cu noroc pentru George Scripcaru?

(Last Updated On: June 11, 2019)

Liviu Dragnea, cel mai puternic om din România a fost condamnat rapid cu executare. I s-a fixat sentința a doua zi după alegeri iar la 13:30 avea deja condamnarea dată. Ghinion putem spune având în vedere că primarul Brașovului a beneficiat de a noua (9) amânare a sentinței într-un dosar de corupție. La al 10 termen va primi sentința din partea judecătorilor?

Magistraţii Tribunalului Braşov au amânat luni, pentru a noua dată, pronunţarea în dosarul „Skoda”, în care primarul George Scripcaru şi Cristian Radu, fostul director al Regiei Autonome de Transport Braşov (transformată între timp în societate comercială), au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie, anunță mytex.ro.
Liviu Dragnea ghinionist. Primarul Brașovului, a noua (9) amânare a sentinței în dosarul de corupție în care este judecat. A zecea oară este cu noroc pentru George Scripcaru? 1

Sentinţa a mai fost amânată pe 27 februarie, 13 martie, 27 martie şi 10 aprilie, 24 aprilie, 6 mai, 14 mai şi 27 mai (când s-a stabilit termen pentru 10 iunie). Astăzi, instanţa a amânat momentul pentru data de 24 iunie (de Sânziene).

George Scripcaru a mai fost trimis în judecată, tot pentru fapte de corupţie, în Dosarul „Termoficarea” (în 16 februarie 2016), care se judecă la Curtea de Apel Braşov, unde a fost stabilit termen tot pentru data de 24 iunie, în vederea continuării cercetării judecătoreşti.

Primarul Braşovului este judecat şi în dosarul „Farmacia”, în care printre inculpaţi se numără şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu. Procesul se judecă la Tribunalului Covasna.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.