Liviu Dragnea a primit un cadou special de la iubita sa: un joc Tetris ”Brick Game 9999”. Tu când ai jucat ultima oară un astfel de joc?

(Last Updated On: June 16, 2019)

Liviu Dragnea a fost vizitat sâmbătă din nou la pușcărie de  către iubita sa, Irina Tănase care a venit la Penitenciarul Rahova alături de fiul fostului lider PSD, Valentin

Cei doi i-au adus lui Liviu Dragnea un joc Tetris ”Brick Game 9999”, joc care făcea furori în anii 90, odată cu apariția jocurilor electronice de mână. Acum un asemenea joc poate fi cumpărat cu 10-15 lei, anunță Libertatea. Numărul de pe cutie se referă al numărul de jocuri disponibile de pe dispozitiv.

Liviu Dragnea a primit un cadou special de la iubita sa: un joc Tetris ”Brick Game 9999”. Tu când ai jucat ultima oară un astfel de joc? 1

Tetris-ul a fost inventat de un programator sovietic, Alexei Leonidovici Pajitnov, în anul 1984. Succesul jocului a fost determinat, printre altele, că un utilizator experimentat putea să joace pe termen nedefinit.

În altă ordine de de idei, Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Ștefănescu din penitenciar și i-a spus că pedepsa primită nu l-a speriat și că va merge până la capăt. Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu se află pe lista de vizitatori depusă de Liviu Dragnea și îl va întâlni la vorbitor după ce acesta va ieși din carantină și va avea voie să primească vizite.

Codrin Ștefănescu a povestit la Antena 3 ce a discutat cu fostul lider al PSD. „Dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul. Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Nu cred că Dragnea se uită la televizor, încearcă să nu se uite și să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea”, a spus Codrin Ștefănescu.