(Last Updated On: June 24, 2019)

Avocatul familiei adoptive a fetiței luate cu forța de la familia la care stătea ilegal a prezentat un mesaj al unei doamne din SUA care dorea să înfieze un copil din România. Nu mai vrea. Asfel un copil va rămâne în orflinat.

Liviu Belulescu: „Postare …a DOAMNEI…DANIELA DUȚĂ…din…USA…!!!! :
Doamne, nu pot crede ca asta este țara in care am crescut și am trăit .. unde sunt oamenii cu bun simt și educați pe care i am lăsat ?

Liviu Belulescu, mesaj al unei doamne din SUA în cazul Sorina: „Doamne, nu pot crede ca asta este țara in care am crescut și am trăit ...Ce v-a înrăit așa oare? Chiar acum câțiva ani ma gândeam sa adopt o fetița din România, deși am 2 copii, locuiesc in SUA.. Bine ca soțul nu a fost de acord ca uite unde ajungeam.  Va rog sa...” 1

Ce v-a înrăit așa oare? Chiar acum câțiva ani ma gândeam sa adopt o fetița din România, deși am 2 copii, locuiesc in SUA.. Bine ca soțul nu a fost de acord ca uite unde ajungeam 😡.

Va rog sa ma Iertați dar chiar sunt socata ca poate exista atâta răutate și negativism , haideți mai bine sa facem fapte bune pentru a avea rezultate bune, haideți sa mergem la un orfelinat cu o bomboana pentru un copil necăjit sau la un cămin de bătrâni sa spunem o vorba buna cuiva ce ar putea sa fie bunicul nostru, haideți sa adunam mizeria din jurul blocurilor, sa jumulim buruienile de la porțile bătrânilor neputincioși ce nu se mai văd din bălării , bunicii și străbunicii nu ne au crescut așa

Va rog inloc sa ma jigniți sa reflectați
Mulțumesc !