Ion Cristoiu: Moţiunea de cenzură trece! „În spatele Vioricăi Dăncilă cred că e un Liviu Dragnea, dar cu epoleți…Nu vă luați după aritmetica parlamentară, dacă e un…”

(Last Updated On: June 15, 2019)

Ion Cristoiu a declarat pentru Mediafax că Viorica Dăncilă va pierde funcția de premier al României în urma moțiunii de cenzură depusă de Opoziție. Ar fi o surpriză de proporții având în vedere modul batjocoritor în care a fost citită moțiunea de parlamentarul PNL cu ochelari galbeni.

“Soarta ei este de dispariție definitiv din decor. PSD-ul mai are o problemă, de aia moțiunea de cenzură e un punct vital. Ea este premier, dacă acum s-ar vota un alt președinte de partid, iar vom avea dualitate și de aia zic că e mai bine să fie și premier și președintele partidului. PSD-ul ca să se salveze trebuie să cadă de la guvernare”, a afirmat analistul politic citat de stiripesurse.ro.
Ion Cristoiu: Moţiunea de cenzură trece! „În spatele Vioricăi Dăncilă cred că e un Liviu Dragnea, dar cu epoleți...Nu vă luați după aritmetica parlamentară, dacă e un...” 1

Cât privește votul la moțiunea de cenzură, Ion Cristoiu a ținut să sublinieze decizia UDMR în acest caz. “UDMR a anunțat că votează moțiunea de cenzură, o premieră, pentru că ei au votat întotdeauna cu PSD-ul în ultimii doi ani, pentru incidentul de la Valea Uzului. Mai țineți minte că am repetat că acolo e ceva în neregulă. Și acum se devoalează că această operațiune a fost pusă la cale de servicii”, a susținut jurnalistul.

Ion Cristoiu a subliniat că aritmetica parlamentară, conform căreia Opoziției îi mai lipsesc 20-30 de voturi pentru a dărâma Guvernul Dăncilă, ar trebui ignorată dacă în culise s-a pus la cale demiterea Executivului.

Ion Cristoiu: Moţiunea de cenzură trece! „În spatele Vioricăi Dăncilă cred că e un Liviu Dragnea, dar cu epoleți...Nu vă luați după aritmetica parlamentară, dacă e un...” 2

“Nu vă luați după aritmetica parlamentară, dacă e un plan de cădere a Guvernului, nu are nicio legătură cu aritmetica parlamentară, ne trezim că în dimineața aia că un grup de la PSD anunță oficial că pleacă la Pro România sau că votează împotrivă oficial”, a avertizat jurnalistul.