IKEA deschide al doilea magazin din România. Următoarele magazine vor fi amplasate la Cluj, Brașov și Timișoara

(Last Updated On: June 11, 2019)

Al doilea magazin IKEA din România se va deschide în această lună, pe data de 24, tot în Capitală, anunță compania suedeză.

“IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei in Romania si cel mai mare din Sud-Estul Europei, oferind si mai multa inspiratie, expertiza in amenajarea locuintei, si solutii accesibile”, transmite retailerul suedez intr-un comunicat de presa remis marti Ziare.com.

IKEA deschide al doilea magazin din România. Următoarele magazine vor fi amplasate la Cluj, Brașov și Timișoara 1

Ciprian Muntele a scris pe Facebook: „Mda, înțeleg că se deschide zilele astea al doilea magazin Ikea. O veste bună pentru mulți bărbați puternici care știu să pună piciorul în prag atunci când trebuie. Practic, de aici înainte alegem noi unde să fim târâți în weekend.”

Magazinul are 37.000 de metri patrati si va pune la dispozitia clientilor aproape 10.000 de produse care reflecta filozofia IKEA de design democratic, combinand forma, functionalitatea, calitatea, sustenabilitatea si pretul scazut.

“Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale si 58 de camere pline de idei si inspiratie realizate pe baza cunostintelor despre casele romanilor, raspunzand nevoilor locale in ceea ce priveste mobilarea locuintei cu solutii si produse accesibile. Pe langa un loc de joaca supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va gazdui, de asemenea, restaurantul nostru deja celebru care serveste atat specialitati suedeze, precum si preparate romanesti”, mai precizeaza comunicatul.

In Romania, grupul suedez a deschis in 2007 primul si singurul magazin in nordul Bucurestiului, in zona comerciala Baneasa. Urmatoarele magazine IKEA vor fi deschise in Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca, retailerul cautand la acest moment terenuri in zona. Ikea estimeaza ca aceste magazine ar putea fi deschise in 2020-2021.