(Foto) Principele Nicolae al României, despre vizita Papei Francisc: „Împreună cu Alina-Maria de Roumanie am participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Catolica Sf. Iosif din București, iar, în data de 2 iunie, am fost prezenți pe Câmpia Libertății din Blaj, unde …”

(Last Updated On: June 3, 2019)

Principele Nicolae al României a transmis un mesaju legat de vizita Papei Francisc în România.

Vizita în ţara noastră a Suvernaului Pontif a fost marcată şi pe contul de Instagram al Papei Francisc, urmărit de peste şase milioane de oameni. Aici au fost postate fotografii cu Sfântul Părinte alături de Patriarhul Daniel dar şi de la Blaj din timpul ceremoniei de beatificare a celor 7 martiri greco-catolici, anunță Stirile Pro Tv.

Nicolae al României: „Am petrecut un weekend binecuvântat de prezența Papei Francisc în România. Împreună cu Alina-Maria de Roumanie am participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Catolica Sf. Iosif din București, iar, în data de 2 iunie, am fost prezenți pe Câmpia Libertății din Blaj, unde Sfântul Părinte a oficiat slujba de beatificare a celor 7 episcopi greco-catolici care au murit în închisorile comuniste.

(Foto) Principele Nicolae al României, despre vizita Papei Francisc: „Împreună cu Alina-Maria de Roumanie am participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Catolica Sf. Iosif din București, iar, în data de 2 iunie, am fost prezenți pe Câmpia Libertății din Blaj, unde ...” 1 (Foto) Principele Nicolae al României, despre vizita Papei Francisc: „Împreună cu Alina-Maria de Roumanie am participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Catolica Sf. Iosif din București, iar, în data de 2 iunie, am fost prezenți pe Câmpia Libertății din Blaj, unde ...” 2 (Foto) Principele Nicolae al României, despre vizita Papei Francisc: „Împreună cu Alina-Maria de Roumanie am participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Catolica Sf. Iosif din București, iar, în data de 2 iunie, am fost prezenți pe Câmpia Libertății din Blaj, unde ...” 3 (Foto) Principele Nicolae al României, despre vizita Papei Francisc: „Împreună cu Alina-Maria de Roumanie am participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Catolica Sf. Iosif din București, iar, în data de 2 iunie, am fost prezenți pe Câmpia Libertății din Blaj, unde ...” 4

Au fost momente emoționante, de bucurie și inspirație. Mesajele Papei Francisc de unitate, iubire și fraternitate trebuie să ne călăuzească pentru a fi mai buni și pentru a face, împreună, mai mult pentru România.

Această vizită ne-a apropiat și ne-a dăruit momente unice de bucurie și speranță”