(Last Updated On: June 25, 2019)

Fiica deputatului PSD Florin Iordache, cunoscut pentru Ordonanța 13 și alte aberații juridice, a făcut marți un accident. Delia Iordache a intrat cu maşina într-un gard de pe o stradă din Caracal. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Reprezentanţii IPJ Olt susţin că accidentul rutier, produs marţi pe o stradă din Caracal, în care o tânără a intrat cu maşina în gard, nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Fiica lui Florin Iordache, implicată într-un accident rutier. Tânăra a intrat cu maşina într-un gard. Ce spune Poliția 1

Potrivit unor surse judiciare, tânăra implicată în accident este Delia Iordache, fiica deputatului PSD Florin Iordache, informează Digi 24.

Ea a fost testată de poliţişti cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

„În această dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii au stabilit faptul că o tânără din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăţi. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Fiica deputatului Florin Iordache are 28 de ani şi este angajată la cancelaria Băncii Naţionale a României.