FELICITĂRI! România a cucerit 6 medalii la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna

(Last Updated On: June 3, 2019)

România a cucerit şase medalii, una de aur, patru de argint şi una de bronz, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna (Elveţia).

Singura medalie de aur a fost câştigată de echipajul feminin de opt plus unu (Cristina-Georgiana Popescu, Amalia Bereş, Mădălina-Gabriela Caşu, Roxana Parascanu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Maria-Magdalena Rusu, Roxana-Iuliana Anghel, Daniela Druncea), care şi-a apărat astfel titlul continental, transmite agerpres.ro.
FELICITĂRI! România a cucerit 6 medalii la Campionatele Europene de canotaj  de la Lucerna 1

O medalie de argint au cucerit la dublu rame masculin vicecampionii mondiali Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc, după ce anul trecut au obţinut bronzul.

Argint au obţinut şi Adriana Ailincăi şi Maria Tivodariu, fostele campioane mondiale de junioare (2017), la dublu rame feminin.

În finala probei feminine de 4 rame, Ioana Vrînceanu, Viviana Bejinariu, Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu s-a clasat pe locul 2, cucerind medaliile de argint.

O altă medalie de argint au fost câştigată de echipajul feminin de dublu vâsle, format din Ancuţa Nicoleta Bondar şi Simona Radiş.

La dublu vâsle masculin, vicecampionii europeni de anul trecut, Marian Florin Enache şi Ionuţ Prundeanu s-au clasat pe locul 3, cucerind medaliile de bronz, depăşiţi cu doar 45 de sutimi de secunda de Polonia şi cu doar 36 de sutimi de Elveţia-

Federatia Romana De Canotaj: „HAI ROMÂNIA!
Două fete minunate la dublu rame, Adriana AILINCĂI și Maria TIVODARIU, foarte tinere față de celelalte, însă plin de atâta suflet și dăruire, încât iată, acum ne dăruiesc și nouă medaliile de argint, așa cum ne-au mai dăruit și aurul mondial de junioare nu mai departe de acum 2 ani! Felicitări și drum fără bariere către Tokyo 2020! Venim cu voi!

Federatia Romana De Canotaj: „HAI ROMÂNIA!
Ciprian TUDOSĂ ȘI Marius COZMIUC, la a treia medalie consecutivă în marile competiții ale Lumii! Ciprian și Marius sunt acum vicecampioni mondiali și europeni en-titre, ei se luptă NUMAI cu campionii mondiali, celebrii frați Sinkovic, pe care – va veni ziua aceea, curând – îi vor învinge fără doar și poate.
Felicitări, băieți! Cu capul sus, spre Tokyo!

HAI ROMÂNIA !
Doi adevărați EROI la dublu vâsle, Marian Florin ENACHE și Ionuț ”Johnny” PRUNDEANU! A doua oară consecutiv medaliați la Europenele de seniori, bronzul lor de la Lucerna face cât un aur! În timpul cursei lor formidabile am știut sigur că vor cuceri o medalie. E greu de uitat cum au tras.Poate este una din cele mai frumoase medalii!