Felicitări! Românca bogată ce și-a construit un imperiu în industria cosmetică, în topul Forbes al celor mai bogate antreprenoare din America

(Last Updated On: June 6, 2019)

Anastasia Soare a reuşit să construiască, în două decenii, un imperiu în industria cosmetică. Românca s-a situat pe locul 21 în topul Forbes pe 2019 al celor mai bogate antreprenoare din America.

Potrivit Forbes, Anastasia Soare are o avere de 1,2 miliarde de dolari, informează stirileprotv.ro.

Felicitări! Românca bogată ce și-a construit un imperiu în industria cosmetică, în topul Forbes al celor mai bogate antreprenoare din America 1

Compania pe care a fondat-o Anastasia Soare – care s-a mutat la Los Angeles în 1989 – a evoluat de la un salon de frumuseţe închiriat la o reţea mondială, precum şi la o linie de cosmetice distribuite în peste 3.000 de magazine.

În România, brandul funcţionează în sistem de franciză, prin intermediul a patru saloane în cadrul cărora se comercializează şi produsele Anastasia Beverly Hills.

Cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, femeia de afaceri născută în România devansează în topul Forbes nume celebre, precum starul de reality show Kylie Jenner (locul 23), cu o avere de 1 miliard de dolari, cântăreţele Rihanna (locul 37), cu 600 de milioane de dolari, şi Madonna (locul 39), cu 570 de milioane de dolari.

În topul 80 al celor mai bogate antreprenoare din America în 2019, primele trei locuri sunt ocupate de femeile de afaceri Diane Hendricks, în vârstă de 72 de ani, cu 7 miliarde de dolari, Meg Whithman, cu 3,8 miliarde de dolari, şi Marian Ilitch, cu 3,7 miliarde de dolari.