(Last Updated On: June 10, 2019)

România s-a transformat radical după vizita Papei Francisc. Valea Uzului și uciderea polițistului din Timiș.

Individul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul din Recaş s-a sinucis. Angajaţii penitenciarului în care bărbatul fusese închis l-au găsit în baie, fără suflare, anunță Observator Tv. Acum gardienii sunt cercetați de procurori pentru că au permis sinuciderea.

Kinga Târlea: „De ce atâta ură? Pe voi nu vă obosește? Pe mine mă lasă fără vlagă, serios.

Mai întâi Valea Uzului. Poveste lungă în care unii au greșit, nu o etnie, nu o nație, unii. Nu a greșit toată comunitatea de români cum zice Kelemen Hunor “au arătat românii cine sunt” sau ceva de genul. Nu, unii au fost plini de ură. Mulți alți români, mult mai mulți decât cei ce sunt extremiști, au arătat că ne iubesc, pe noi, etnicii maghiar, mai mult decât UDMR-ul.

După vizita Papei Francisc. Kinga Târlea: „De ce atâta ură? Mai întâi Valea Uzului. Mulți alți români, mult mai mulți decât cei ce sunt extremiști, au arătat că ne iubesc, pe noi, etnicii maghiar, mai mult decât UDMR-ul....Crima din Recaș în care un polițist este ucis, iar unii vor să...” 1

Alții care au închis cimitirul sau au pus saci negri pe cruci. Alții cocoțați pe cruci. Ca să ce? Să câștige capital politic unii?
Toată povestea asta mi-a adus aminte de câinii de luptă. Antrenați să se omoare între ei, iar stăpânii câștigă. Sau bătăile între cocoși..

Crima din Recaș în care un polițist este ucis, iar unii vor să îl vadă mort pe criminal, iar azi se bucură că s-a sinucis (am dubii cu sinuciderea asta). Da, mi se rupe inima că au rămas în urmă doi copii nevinovați, familie în doliu, dar să mă bucur pentru moartea cuiva…

Voi ăștia de reușit să urâți pe cineva în două secunde, v-ați băut mințile? Ce aveți? Cât de frustrați puteți fi?

Justiție, nu corupție?!
Justiție imparțială, obiectivă, nepărtinitoare, nu legea junglei.
Hai, Peace and Love! Și multe endorfine să aveți.