După 6 ani de Italia, o româncă s-a întors acasă și e disperată: „Români din diaspora, nu vă întoarceţi! Vă veţi minuna şi îmbolnăvi când veţi vedea câtă corupţie, câtă indiferentă, câţi analfabeti cu funcţii şi cu diplome de genii stau prin sistem pe posturi cheie şi care îţi acordă atenţie numai dacă eşti dispus să le deschizi uşa cu plicul! M-am săturat să…”

(Last Updated On: June 5, 2019)

O româncă, care a stat 6 ani în Italia, îi îndeamnă pe românii plecați în străinătate să nu se întoarcă în țară. Eugenia Predoaica, din Craiova, a publicat pe pagina sa de FB un mesaj de dezamăgire și furie față de situația din țară.

“Români din diaspora, nu vă întoarceţi acasă, în România!

Nu aveţi ajutor şi nu este disponibilitate pentru o eventuală implicare a voastră din partea nimănui, tot ce auziţi despre ajutoarele care vi se dau pentru a vă întoarce sunt minciuni, tot cei de sus îşi umplu buzunarele. Va spune acest lucru o româncă întoarsă în ţară după 6 ani munciţi în Italia”, este mesajul româncei, citată de gazetaromaneasca.com.

După 6 ani de Italia, o româncă s-a întors acasă și e disperată: „Români din diaspora, nu vă întoarceţi! Vă veţi minuna şi îmbolnăvi când veţi vedea câtă corupţie, câtă indiferentă, câţi analfabeti cu funcţii şi cu diplome de genii stau prin sistem pe posturi cheie şi care îţi acordă atenţie numai dacă eşti dispus să le deschizi uşa cu plicul!  M-am săturat să...” 1

„M-am întors în România să îmi deschid o afacere proprie dar după 10 luni deja regret şi am hotărât să mă întorc în străinătate, unde mi se oferă toate condiţiile pentru a munci, a trăi, a mă bucura de viaţă.

Nu veniţi în România, vă veţi minuna şi îmbolnăvi când veţi vedea câtă corupţie, câtă indiferentă, câţi analfabeti cu funcţii şi cu diplome de genii stau prin sistem pe posturi cheie şi care îţi acordă atenţie numai dacă eşti dispus să le deschizi uşa cu plicul!

M-am săturat să mă lovesc de oameni care pentru a-mi aproba ceva aşteaptă daruri, spaga sau ce naiba ar mai dori… Numai incompetenţă şi numai corupţie, de astea te loveşti în sistem când încerci să îţi deschizi ceva privat în România.”

„Spun tuturor românilor din diaspora care încă se mai gândesc să se întoarcă acasă şi să investească, pentru mine personal întoarcerea în România a fost şi rămâne o mare şi gravă greşeală pe care am făcut-o, am investit tot iar acum sunt furată, jefuită, minţită de statul român.

Taxe, impozite dar şi mită de nu reuşeşti să mai faci nimic pentru tine. Nu veniţi acasă decât în concedii iar atunci când veniţi încercaţi să nu cheltuiţi nimic aici, în România, faceţi-vă cumpărăturile şi investiţi acolo, în străinătate, tot ce cheltuiţi aici merge în buzunarele corupţilor pentru salariile lor colosale şi beneficiile care şi le-au impus singuri.

Rămâneţi acolo unde sunteţi, că vă e mai bine. România va rămâne de acum doar o amintire dureroasă pentru mine!”