(Last Updated On: June 14, 2019)

Rareș Bogdan a explicat de ce nu a făcut parte din delegația PNL care a participat la ceremonia publică de semnare a “Acordului Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României”, de la Cotroceni.

Rareș Bogdan a spus la Romania TV de ce nu a făcut parte din delegația liberalilor, informează dcnews.ro.

„Rareş Bogdan: Au fost alţii acolo.
Andreea Creţulescu: Nu te place domnul Orban?
Rareş Bogdan: Nu ştiu dacă mă place sau nu. Cred că mă place dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e. Nu contează. Mergem înainte.

De ce Rareş Bogdan nu a fost la Cotroceni. Se teme Ludovic Orban de el? „Nu ştiu dacă mă place sau nu. Cred că...” 1

Andreea Creţulescu: Se teme că-i vei lua locul la şefia partidului?
Rareş Bogdan: Cred că la experienţa politică a dânsului nu se teme. Eu am exprimat foarte clar, îmi ştiu locul şi îmi ştiu paşii foarte serios. Pur şi simplu a considerat că trebuie să se ducă şi alţi lideri, a făcut foarte bine, sunt oameni foarte buni care au fost acolo.

Eu cu Robert Sighiartău şi Alina Gorghiu am lipsit, dar asta nu înseamnă că e un capăt de ţară. Au fost oameni foarte buni la Cotroceni. ”

Ludovic Orban: “Încă de la înființarea sa, Partidul Național Liberal, a acționat constant, hotărât, cu determinare pentru ca România să devină cu adevărat o țară europeană, o țară dezvoltată, o țară respectată, o țară care să stea pe picior de egalitate la masa deciziilor la nivelul Uniunii Europene.

De ce Rareş Bogdan nu a fost la Cotroceni. Se teme Ludovic Orban de el? „Nu ştiu dacă mă place sau nu. Cred că...” 2 De ce Rareş Bogdan nu a fost la Cotroceni. Se teme Ludovic Orban de el? „Nu ştiu dacă mă place sau nu. Cred că...” 3 De ce Rareş Bogdan nu a fost la Cotroceni. Se teme Ludovic Orban de el? „Nu ştiu dacă mă place sau nu. Cred că...” 4

Semnătura pe care mi-am pus-o pe acest document reprezintă un angajament din partea întregului Partid Național Liberal de a fi alături de președintele României, pentru a transpune în fapt obiectivele din acest pact și voința exprimată de cetățenii români pe data de 26 mai, atât în cadrul referendumului cât și în cadrul alegerilor pentru Parlamentul European.”