Viorica Dăncilă a prins curaj, despre Dragnea, înainte de pușcărie: “Cred că ești un om slab când vrei să-ți impui deciziile. Nu trebuie să avem …”

(Last Updated On: June 11, 2019)

Premierul Viorica Dăncilă a făcut câteva declarații în care a scos în evidență greșelile pe care le-a făcut Liviu Dragnea la conducerea partidului PSD.

Ea a lăsat să se înțeleagă că acesta lua singur sau într-un cadru restrâns toate deciziile importante.

Viorica Dăncilă a prins curaj, despre Dragnea, înainte de pușcărie: “Cred că ești un om slab când vrei să-ți impui deciziile. Nu trebuie să avem ...” 1

“PSD nu l-a pierdut doar Dragnea. Cred că au fost mai multe greșeli și vom face analize. Poate și Dragnea a avut vina lui, dar au fost și alte lucruri. Poate ne-am îndepărtat de electoratul din 2016, poate măsurile trebuiau luate în funcție de ce-și doresc românii.

Dincolo de faptul că am vorbit mult de justiție, că Dragnea a avut partea sa de vină că s-a îndepărtat de forurile statutare, deciziile trebuie luate într-un cadru mai mare, nu unul restâns. N-aș vrea să fac acuzații pe care nu le pot dovedi. Nu să venim cu o decizie pe care să o adoptăm, dar să nu avem certidinea că este corectă”, a spus Dăncilă, citată de stirileprotv.ro.

Întrebată de ce partidul s-a lăsat condus de un singur om, Dăncilă a precizat: “Nici aceste foruri statutare nu au fost organizate de câte ori trebuia. Președintele este cel care este ascultat, dar eu cred că trebuie să ne-o asumăm toți. În ultimul CEx, am stat trei ore și am ascultat opinia fiecărui coleg.

Și probabil nu au vorbit de câte ori doreau. Poți să conduci cu o mână forte, dar să-i asculți pe toți. Eu cred că ești un om slab atunci când vrei să-și impui punctul de vedere, atunci când ți-e teamă că celălalt ar putea să aibă o idee mai bună decât tine. Nu trebuie să avem aceeași opinie sau să vedem aceeași soluție”.