(Last Updated On: June 20, 2019)

Jurnalista Denise Rifai a comentat reacția Vioricăi Dăncilă la posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie eliberat în baza deciziei CCR din 3 iulie.

Denise Rifai: „Ha!!!! I a căzut broșa lu’ Veorika când a auzit ca Boss s ar putea întoarce la treaba !!!!
😅😂😂😂😂

Ps. Pai Veorika noastră s-a pregătit sa fie Șefa Mare de tot ! A dat fuga la mall si și a cumpărat muuuuullte broșe, toate chanel, gucci si dior, si a cumpărat multe rochii noi, acum poarta Maxi, si a reașezat silueta, si a stabilit strategia cum sa devina “cea mai cea” si acum sa vina bossulica înapoi??? Doamne fere’😅.

Dacă Dragnea este eliberat pe 3 iulie, Viorica ce face? Denise Rifai: „Ha!!!! I-a căzut broșa lu’ Veorika când a auzit ca Boss s ar putea întoarce la treaba ! Pai Veorika noastră s-a pregătit sa fie Șefa Mare de tot ! A dat fuga la mall si și a cumpărat...” 1

Cine s a gândit sa o întrebe asta pe Veorika a bulversat o rău de tot. Cred ca nu mai doarme pana pe 3 iulie.

Unde mai pui ca daca nu știam ca sunt doar încercări de “rebranding” profesional, m as fi gândit ca s o fi îndrăgostit Veorika si ca bate vreun 💕amor nebun💕 pe holurile Palatului. 😉”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la Adevărul live, întrebată dacă şi-a imaginat din postura de preşedinte interimar al PSD ziua în care Dragnea ar putea ieşi din închisoare ca urmare a unei eventuale decizii CCR privind completurile de trei judecători, că nu s-a gândit la acest lucru, potrivit Jurnalul Național.

“Nu m-am gândit la acest lucru. CCR are dreptul să ia orice decizie. Nu mă amestec în justiţie, nu doresc nimănui să stea după gratii, dacă legea îi permite să iasă după gratii. Nu vreau să fac referire la acest aspect, mai ales că pe data de 3 iulie este un eveniment important pentru România, vom face bilanţul României la şefia rotativă a Consiliului UE în Parlamentul de la Strasbourg’, a spus Dăncilă.