(Last Updated On: June 24, 2019)

Cristina Topescu intervine în scandalul momentului și spune că românii vor să adopte doar copii mici, frumoși în timp ce străinii adoptă și copii mari, cu dizabilități și copii de romi. 51,000 de copii sunt la ora actuală în orfelinate și la asistenți maternali.

Cristina Topescu: „PROTECȚIA COPILULUI, ÎN ROMÂNIA? O GLUMA PROASTĂ!!!
Domnul ministru al Muncii habar n-are ca în România adopțiile internaționale sunt interzise. Am făcut multe emisiuni despre acești copii din centrele de plasament, condamnați sa ajungă niște adulți traumatizați, fără putință sa se integreze.

Cristina Topescu: „PROTECȚIA COPILULUI, ÎN ROMÂNIA? O GLUMA PROASTĂ!!! Domnul ministru al Muncii habar n-are ca în România adopțiile internaționale sunt interzise. Am făcut multe emisiuni despre acești copii din centrele de plasament, condamnați sa ajungă niște adulți traumatizați, fără putință sa se integreze.  Protecția copilului ...” 1

Protecția copilului în țara asta este, de fapt, maltratarea și traumatizata copilului. Protecție, care protecție??? În condițiile în care procesul de adopție e unul absurd de greoi, când românii vor sa adopte doar copii frumoși și mici ca vârstă (cu puține excepții), adopțiile internaționale, monitorizate asa cum trebuie, sunt o soluție infinit mai bună decât rămânerea lor într un sistem inuman, corupt sau, în cel mai fericit caz, lipsit de o minimă competență în ce privește interesul suprem, nu superior, al copilului. Va dau o veste proasta, străinii adoptă și copii mari, și copii cu dizabilități și copii de romi.

Asta i adevărul, îmi pare rău! Vedeți cazul fetiței Sorina și bazaconiile cu care vor sa ne manipuleze trolii pro ruși, gen străinii, americanii cu precădere (fie ei și romani cu cetățenie română), vor sa ne ia copiii pentru organe. Sa fim serioși! Dacă n ar fi de plâns, ar fi de râs!!!”