(Last Updated On: June 18, 2019)

Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, și–a prezentat declarația de avere actualizată care include și banii pe care cei doi i-au primit la nunta din urmă cu două luni.

Claudiu Manda și-a dat demisia din calitatea de senator, urmând să primească, la Bruxelles, mandatul de europarlamentar.

Declarația de avere publicată pe site-ul Senatului arată că Manda deține trei terenuri intravilane, două case de vacanță pe care le-a cumpărat de la fosta soție a lui Valeriu Zgonea, și o casă în Craiova, cea despre care s-a scris în presă că ar avea robineți de aur.

Ce dar de nuntă uriaș au primit Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Au și o casă despre care s-a scris în presă că ar avea robineți de aur 1

Anul acesta atât el, cât și Lia Olguța Vasilescu, au primit câte un ceas de mână în valoare de 33 000 de lei, dar și un dar de nuntă uriaș – 334 000 de lei, 246 400 de euro și 5200 de dolari, scrie digi24.ro.

Ce dar de nuntă uriaș au primit Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Au și o casă despre care s-a scris în presă că ar avea robineți de aur 2

Manda și-a trecut în declarația de avere și suma imensă pe care a dat-o la PSD pentru campania electorală – 436 000 de lei. Pe lângă asta, el a raportat și datorii de 90 000 de lei.