Cătălin Striblea: „Criminalul polițistului din Arad a murit. S-a spânzurat în arest”. Ce spun reprezentanții închisorii

(Last Updated On: June 10, 2019)

Ucigașului polițistului din Arad i s-a oferit ocazia de a se spânzura. Gardienii, deși știau că este periculos, a fost lăsat singur în celulă.

Ionel Marcel Lepa era închis singur în camera de arest și a fost descoperit de angajații penitenciarului în jurul orei 6.40.

“Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15.

Cătălin Striblea: „Criminalul polițistului din Arad a murit. S-a spânzurat în arest”. Ce spun reprezentanții închisorii 1

În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, transmit reprezentanții Penitenciarului Timișoara, citați de tion.ro.

Reamintim că duminică, 2 iunie 2019, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional.