(Last Updated On: June 14, 2019)

Emoții pentru Klaus Iohannis din partea CRR. Judecătorii politici dau semne că doresc să încalce legile și să invalideze referendumul pe Justiție la care au votat peste 5 milioane de români.

Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a trimis joi la BEC o solicitare de informații despre referendumul pe teme de justiție.

Au curaj? Mirel  Axinte: „CCR pare să pregătească invalidarea referendumului pe motiv de organizare deficitară. De organizare s-au ocupat ...” 1

Mirel Valentin Axinte: „CCR pare să pregătească invalidarea referendumului pe motiv de organizare deficitară. De organizare s-au ocupat autoritățile controlate de PSD și ALDE”.

În adresa trimisă de președintele CCR la BEC se cer informații despre listele de votanți la referendum, lămuriri legate de diferența apărută în procesele verbale între listele pentru referendum și listele electorale permanente și de diferența între numărului de votanți pentru o întrebare și numărul de votanți înregistrați la cealaltă întrebare.

Hotărârea Curţii Constituţionale stabileşte dacă a fost respectată procedura pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului şi confirmă rezultatele acestuia.

CCR a amânat pentru 27 iunie luarea unei decizii în privința validării referendumului, adică la distanță de o lună de la pronunțarea votului.