(Last Updated On: June 25, 2019)

Andra a fost înlocuită de la „Vocea României cu Horia Brenciu. Aceasta spune că decizia PRO TV este legată de programul ei încărcat.

Sezonul cu numărul 9 al concursului „Vocea României” vine și cu surprize de la masa juriului. De-a lungul timpului au tot existat schimbări la pupitrul atrenorilor emisiunii, singurul care a rămas constant încă de la început fiind doar Smiley. Loredana, Marius Moga, Adrian Despot și Horia Brenciu și-au luat „adio” de la experiența competiției de voci, în locul lor venind alte vedete.
Andra, reacție după ce nu după ce s-a aflat că nu va mai juriza la „Vocea României”. A fost înlocuită cu Horia Brenciu 1

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, stiind că este cea mai bună decizie acum! De Românii au talent sunt mult mai atașată dupa 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo”, a declarat Andra, potrivit Click.

Pe de altă parte, unul dintre „veteranii” emisiunii a ales să se întoarcă. Revenirea lui Horia Brenciu la „Vocea României” vine să confirme zvonul potrivit căruia show-ul „X FACTOR” ar putea fi scos din grila de programe a Antenei 1.