Alex Dima: „El e Dan Mitrea, medic din noua generație. A ales sa ramana acasa. Este neurolog (foarte bun) si este coproprietar la clinica Neuroaxis. Aduce medici specialisti din strainatate pentru a le usura oamenilor cautarile si tratamentele”

(Last Updated On: June 30, 2019)

Alex Dima, jurnalistul Pro TV de la emisiunea „România, te iubesc”, a postat pe Facebook un mesaj despre Dan Mitrea, un medic român care a ales să rămână și să muncească în țară.

Alex Dima a scris pe Facebook: „El e Dan Mitrea, medic din noua generație. Muncește mult, învață, se lupta cu mentalități si cutume, salvează oameni. A ales sa rămână acasă.

Alex Dima: „El e Dan Mitrea, medic din noua generație. A ales sa ramana acasa. Este neurolog (foarte bun) si este coproprietar la clinica Neuroaxis. Aduce medici specialisti din strainatate pentru a le usura oamenilor cautarile si tratamentele” 1

Este neurolog (foarte bun) si este coproprietar la clinica Neuroaxis. Aduce medici specialiști din străinătate pentru a le ușura oamenilor căutările si tratamentele.

Am fost câteva zile cu el la Lyon. Eu m-am plimbat, el a învățat. 😃 Își pregătește acolo lucrarea de doctorat si are planuri mari aici. Daca am avea încă vreo câteva sute de medici ca el…sistemul de sănătate ar fi salvat.”

 Neuroaxis, prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, care functioneaza in regim de ambulatoriu de specialitate.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa de zeci de medici cu expertiza in toate ramurile neurologiei si neurochirurgiei, pregatiti sa va ofere consultatii, tratamente si investigatii multidisciplinare.

Cele 7 cabinete ale clinicii noastre sunt amenajate intr-un spatiu modern, conceput in functie de nevoile pacientilor, amenajat si dotat dupa cele mai inalte standarde.