(Last Updated On: June 21, 2019)

Trei polițiști din Spania au ajuns la spital din cauza a doi români urmăriți pentru furt.

Trei polițiști au fost răniți într-o coliziune care a avut loc A-67, în dreptul localităţii Corrales de Buelna, în Spania. Maşina în care erau şi urmăreau doi români a fost lovită în plin de autoturismul acestora, care încercau să scape de agenţi, după ce furaseră dintr-un magazin de telefoane din Torrelavega, anunță Observator Tv.

2 români din Spania au făcut praf maşina poliţiei, care-i urmărea pe autostradă. 3 poliţişti la spital 1

Cei doi români, de 26 și 22 de ani, cu inițiale SH și RTN, au fost arestaţi şi sunt acuzați de furt, atac asupra poliţiştilor şi conducere periculoasă a unui automobil.

Cei doi au furat opt telefoane mobile în valoare de 5.500 de euro. În plus, sunt considerați autori ai unui alt furt similar din Soria, unde au furat telefoane, tablete și computere în valoare de 40.000 de euro.

Joi, în jurul orei 12.20, cei doi hoţi au fost urmăriţi de poliţie şi au ieşit la volanul unui Mercedes pe autostradă. Mai multe echipaje de Poliţie au fosrmat un baraj, iar românii au izbit în plin una dintre maşini. Apoi au coborât şi au luat-o la fugă pe câmp, fiind capturaţi după scurtă vreme, ascunţi într-o pădure, scrie elcierredigital.com.