(Last Updated On: June 14, 2019)

Un accident neobișnuit a avut loc astăzi la Balș, în județul Olt. Karma a fost la datorie astăzi.

Trei mașini noi de poliție, luate de la Mioveni, județul Argeș, și care urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliție Mehedinți, s-au făcut praf, vineri, după ce șoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată și s-au bușit.

Reprezentanții Poliției Olt au declarat că cele trei autospeciale ar fi trebuit să ajungă în dotarea IPJ Mehedinți, informează stiripesurse.ro.

„Veneau din Argeș și se deplasau în direcția Craiova pe DN 65, iar pe raza orașului Balș, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru județul Mehedinți”, au spus reprezentanții Poliției Olt.

Vezi video aici:

Martorii la eveniment spun că polițiștii au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana formată la Balș și, din neatenția șoferilor mașinile au intrat una în alta.

Jurnalista Ionela Arcanu: „10-12 masini noi de poliție au plecat de la Mioveni la Mehedinți. Supărați că au dat de aglomerație, polițiștii care le conduceau au pornit semnalele acustice și luminoase pentru a depăși coloana, mi-a povestit un martor ocular. Prima pune brusc frâna, următoarele două se busesc.
Nu, nu e banc! 🤷‍♀️”