10 luni de la 10 august, Carmen Dan nu desecretizează documentele! . Filip Havarneanu: „Când voi face 50 de ani, oare dosarul de la 10 august va fi închis? A fost un pas greu pentru noi toți să rezistăm în Piața Victoriei și un încă unul cel puțin la fel de greu când am …”

(Last Updated On: June 11, 2019)

Au trecut 10 lui de când jandarmii au gazat femei, copii și bătrâni în Piața Victoriei. Din păcate procurorii nu au reșit să încheie cercetările. Va fi ca la dosarul Revoluției, după 30 de ani?

Documentul referitor la organizarea acţiunii jandarmilor pentru mitingul din 10 august rămâne secret. Actul a fost cerut de procurorii care investighează violenţele din Piaţa Victoriei. Însă ministrul de Interne spune că o comisie a stabilit că acesta conţine informaţii ce nu pot făcute publice. În schimb, Carmen Dan se oferă să meargă la audieri, dacă procurorii o vor chema, anunță Digi 24.

10 luni de la 10 august, Carmen Dan nu desecretizează documentele! . Filip Havarneanu: „Când voi face 50 de ani, oare dosarul de la 10 august va fi închis?  A fost un pas greu pentru noi toți să rezistăm în Piața Victoriei și un încă unul cel puțin la fel de greu când am ...” 1

Filip Havarneanu: „Când voi face 50 de ani, oare dosarul de la 10 august va fi închis?

A fost un pas greu pentru noi toți să rezistăm în Piața Victoriei și un încă unul cel puțin la fel de greu când am fost să îi dăm în judecată pe cei vinovați.

Sper din tot sufletul să nu fie prelungit dosarul pe o perioadă îngrozitor de lungă, așa cum a fost cel de la revoluție și că persoane precum Carmen Dan, cei care au luat deciziile și jandarmii violenți să fie trași la răspundere”.

Anca Simina: „10 luni de la 10 august.
* Viorica Dăncilă e tot acolo;
* Carmen Dan rezistă;
* documente ale MAI sunt încă secrete și n-au ajuns la Parchet;
* colonelul Cătălin Paraschiv conduce mai departe Brigada Specială;

* colonelul Sebastian Cucoș nu mai e șeful Jandarmeriei, e adjunct;
* protestatarul de pe boxe, Rareș Bogdan, e europarlamentar PNL;

* procurorul Bogdan Pîrlog vrea să fie șef la Secția Specială de Investigare a Magistraților;
* 2,2 milioane de tineri au votat la alegerile din 26 mai, cu 59,3% mai mulți față de 2016. Cei mai mulți din Cluj, București și Ilfov;

* Liviu Dragnea nu mai e”.