(Last Updated On: May 14, 2019)

Youtube a șters maneaua lui Guță pentru PSD. Motivul: încălcarea drepturilor de autor, în urma unei reclamații a organizatorilor Neversea, după ce imagini de la festival au apărut în clip.

Lucian Mindruta: „Au sters maneaua lui Guta de pe youtube, pentru ca o parte din imagini erau furate de la Neversea.
Ce oameni! Sa nu stie ei ca erau furate nu din rautate sau nestiinta, ci in semn de respect fata de destinatar!

Pai sa faci un spot pentru PSD cu imagini platite? Ar insemna sa scuipi pe efortul de fiecare zi al publicului tau!”

Youtube a șters maneaua lui Nicolae Guță, dedicată PSD. Lucian Mindruta: „Au sters maneaua lui Guta de pe youtube, pentru ca o parte din...” 1

„Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza unei reclamații privind drepturile de autor, emisă de Festivalul Neversea”, este mesajul care apare pe contul inițial de YouTube. Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, că nu este pentru prima oară când imagini din cadrul festivalul sunt folosite fără acordul organizatorilor, potrivit Libertatea.

Nicolae Guţă a avut prima reacţie după criticile stârnite de maneaua dedicată PSD, în care manelistul îi îndeamnă pe români să „ştampileze trandafirii” la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Mai facem şi dedicaţii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!”. Mesajul său a adunat peste 1.200 de comentarii, pe contul de socializare, majoritatea critice sau ironice.