Viorica joacă tare! Nadina Dogioiu: „Viorica a preluat controlul ca ultim premier posibil din partea PSD. Si Dragnea e in vrie. Retractează candidatura. Merge după mesajul Vioricăi. Care Viorica cheamă la …”

Viorica Dăncilă a surprins astăzi când a anunțat că va merge la Referendumul în urma căruia îi va fi interzis să mai dea ordonanțe pe Justiție. Liviu Dragnea se pare că a pierdut bătălia cu Viorica, nu o mai poate da afară din Guvern pentru că Iohannis nu mai pune premier de la PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune că nu știe ce își dorește Liviu Dragnea în privința candidaturii la prezidențiale, pentru că nu și-a informat colegii, dar că orice dorință ar avea trebuie discutată în interiorul PSD. Dăncilă a ținut să precizeze că nu se află în conflict cu Liviu Dragnea, dar că trebuie respectată libertatea de opinie în interiorul partidului, informează Digi 24.

Viorica joacă tare! Nadina  Dogioiu: „Viorica a preluat controlul ca ultim premier posibil din partea PSD. Si Dragnea e in vrie. Retractează candidatura. Merge după mesajul Vioricăi. Care Viorica cheamă la ...” 1

”Sunt atașată de PSD, am pornit de jos și am urcat toate treptele, dar eu cred că atunci când ai o opinie această opinie trebuie ascultată și discutată. Nu am nicio divergență cu președintele Liviu Dragnea, nu poate exista o divergență între președintele PSD și premier, dacă sunt opinii diferite se încadrează în spiritul democrației”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri, la Antena 3. Șeful

Nadina Dogioiu: „Viorica a preluat controlul ca ultim premier posibil din partea PSD. Si Dragnea e in vrie. Retractează candidatura. Merge după mesajul Vioricăi. Care Viorica cheamă la referendum ca sa nu dea ordonanța pe justiție. Partidul îl vede incoerent si nesigur. Si pe 27 vine verdictul. Daca era blat pe achitare, cum se temeau multi, se pronunta inainte de alegeri.