Viorica Dăncilă, Mircea Badea o jignește, Carmen Avram o laudă: „Este un om cu un caracter foarte bun și este un gospodar foarte bun. Exact cum spuneau …”

(Last Updated On: May 23, 2019)

Fără să vrea, Viorica Dăncilă a ajuns numărul 1 în România. Dacă-și dă demisia, toți pesediștii încep să plângă. Dacă Mircea Badea și-a permis să o facă imbecilă, Carmen Avram o laudă și spune că este un premier foarte bun. Viorica trebuie ținută în puf acum de PSD, mai ales dacă Dragnea va intra luni seară la închisoare.

Carmen Avram susține că Viorica Dăncilă va rămâne premierul României până în anul 2020 când vor urma alegerile parlamentare și infirmă toate zvonurile potrivit cărora ar urma să fie dată afară din Executiv.

”În permanență apare câte un scandal. Cel cu premierul Viorica Dăncilă a fost unul dintre factorii care m-au convins să intru în politică. Viorica Dăncilă este un premier foarte bun.

Viorica Dăncilă, Mircea Badea o jignește, Carmen Avram o laudă: „Este un om cu un caracter foarte bun și este un gospodar foarte bun. Exact cum spuneau ...” 1

Dincolo de asta, este un om cu un caracter foarte bun și este un gospodar foarte bun. Exact cum spuneau domnul președinte Liviu Dragnea și domnul Călin Popescu-Tăriceanu, Viorica Dăncilă va rămâne în fruntea Guvernului până în 2020. Nu cred că are vreun motiv să se teamă și nici ca strategie nu ar fi bine ca PSD să facă o mișcare”, a spus Carmen Avram, în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV, preluată de DCnews.ro.

Mircea Badea: „In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul (…), as da ciumei roșii o opinie anti si as vota cu Tăriceanu.
Rămân însă consecvent, scrâșnind din dinți, pentru ca prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV.
P.S. Adevărul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepții cu adevărat notabile”.