(Last Updated On: May 16, 2019)

Viorica Dăncilă nu înțelege mai nimic ce i se întâmplă. O fi de la huiduielile masive de la Cluj, Arad, Timișoara, Prahova? Viorica a declarat ieri că președintele Klaus Iohannis nu ia răspuns la telefon, o ignoră. Jurnalistul Dan Alexe îi explică de ce a fost ignorată de Iohannis.

„Am încercat o discuție cu dl Iohannis, sunt un om care mă țin de cuvânt. Am sunat la Administrația Prezidențială și mi s-a spus că dl președinte e la Bruxelles. Eu cred că trebuie să dăm la o parte interesul electoral și să acționăm cu mai multă responsabilitate pentru România și pentru români”, a declarat Viorica Dăncilă pentru Digi 24.

Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis nu-mi răspunde la telefon. Jurnalistul Dan Alexe: „Viorica Dăncilă se plânge că a încercat să vorbească luni cu Iohannis, dar că el era la Bruxelles.Ce nu pricepe Dăncilă este că Iohannis se afla la Bruxelles pentru că ...” 1

Jurnalistul Dan Alexe: „Viorica Dăncilă se plânge că a încercat să vorbească luni cu Iohannis, dar că el era la Bruxelles.

Ce nu pricepe Dăncilă este că Iohannis se afla la Bruxelles pentru că România conduce Consiliul UE (ceea ce ea a uitat) și că luni era summitul Parteneriatului Estic, din care face parte și Republica Moldova (ceea ce Dăncilă nu știe).

Ce nu pricepe ea, iarăși, deși a stat nouă ani în Parlamentul European, este că un summit din ăsta la care participă șefi de state și toate instituțiile UE este pregătit si anunțat cu cel puțin 6 luni înainte, deci ea era presupusă a ști că n-are rost să-l caute la Cotroceni in ziua aia.

Dacă Dăncilă ar fi avut pe perete un calendar cu activitățile președintelui și ale guvernului ar fi văzut acolo: — Luni 13 mai: Summit Parteneriat Estic, Bruxelles.

Așa, însă, uite, se bosumflă că Iohannis nu era. Să vezi c-o să se plângă și că l-a căutat duminică 26 mai și i s-a spus că președintele e plecat să voteze nu știu ce”.