(Video) Un tânăr de 17 ani amenințat de șeful Jandarmeriei Mureș, la vizita Vioricăi Dăncilă.  Alin: „Am ajuns acasă, cu bine. Am rămas dezamagit de reacția jandarmeriei care prin persoana comandantului instituției pe județul Mureș mi-a spus că …”

(Last Updated On: May 17, 2019)

Viorica Dăncilă a avut parte de o nouă primire „călduroasă” în Transilvania, La Târgu Mureș a fost așteptată de aproximativ 100 de protestatari în fața Spitalului Județean. Printere ei și un tânăr de 17 ani care a fost amenințat de șeful Jandarmeriei Mureș ca va fi amendat daca nu pleacă. Tânărul a refuzat.

„Aveti cinci minute la dispozitie sa eliberati zona”, s-a rastit colonelul Tiberiu Adrian Filipas catre manifestanti, potrivit aktual24.ro. El l-a amenintat apoi pe elevul de 17 ani ca va fi amendat, pentru ca a pus la cale acest protest.

(Video) Un tânăr de 17 ani amenințat de șeful Jandarmeriei Mureș, la vizita Vioricăi Dăncilă.  Alin: „Am ajuns acasă, cu bine. Am rămas dezamagit de reacția jandarmeriei care prin persoana comandantului instituției pe județul Mureș mi-a spus că ...” 1

„Am fost amenintat cu contraventie, pentru ca am organizat un protest impotriva lui Dancila. Nu am facut decat sa-i chem pe oameni, pe pagina mea de Facebook, sa o salute pe Dancila.

Comandantul a intrat intre noi si a spus, fara sa dea ‘Buna ziua’: ‘Aveti cinci minute sa evacuati piata’. N-are decat sa imi dea amenda.

Eu nu am organizat nimic, nu exista un organizator. Ma vad mai tanar, dar nu o sa cedez. Ei sunt vinovati pentru starea in care se afla acum sistemul medical.

A venit la mine si mi-a spus ca sunt responsabil pentru adunarea de aici, ca i-am adus eu, la 17 ani. Este condamnabil sa te legi de un minor. Cum credeti la ca la 17 ani pot sa organizez o asemenea adunare?

Nu m-am speriat, pentru ca vad in jurul meu oameni care ma incurajeaza”, a declarat ulterior tanarul.

Popoviciu Alin: „Am ajuns acasă, cu bine. Vă mulțumesc din toată inima pentru că m-ați susținut pe tot parcursul manifestației în care am primit-o pe Dăncilă cum se cuvine în Tîrgu Mureș! ❤️

Totuși am rămas dezamagit de reacția jandarmeriei care prin persoana comandantului instituției pe județul Mureș mi-a spus că sunt responsabil pentru că ,,am adus oamenii în stradă” și voi fi sancționat pentru acest lucru. 😣 Toate astea doar pentru simplul fapt că am postat de 3 ori mesaje prin care am promovat venirea lui Dăncilă în oraș!

Totodată, mă bucur că v-am dovedit astăzi că și tinerii sunt auziți! Prin voința voastră, a celor de bună credință, binențeles! ❤️

I-am spus personal doamnei ministru că îi recomand să își dea demisia, după cum se vede în filmare. Nu, nu mi-a fost teamă, pentru că știu că nu am spus nimic fals. 🙂

Vă mulțumesc că mi-ați fost alături și până acum și vă rog din toată inima să îmi fiți alături în continuare și să mă ajutați în cazul unei astfel de sancțuni…😣
Este firesc că singur nu pot să suport eventuala sancțiune, încă am doar 17 ani”.

Vezi aici Video, de la minutul 28:30:

Revenim cu detalii!