(Video) Un șofer român di Italia a răsturnat un microbuz școlar în Italia, cu 15 copii și a fugit. Ministrul de Interne Matteo Salvini: ”Putea fi un masacru, îmi imaginez supărarea părinților”

(Last Updated On: May 19, 2019)

Un șofer român s-a răsturnat vineri cu microbuzul școlar, în care se aflau 15 copii, în provincia Padova din Italia. Șoferul, Denis Panduru, a fugit de la locul accidentului.

Românul a fost prins imediat de polițiști, care au descoperit că era și băut, informează observator.tv.

(Video) Un șofer român di Italia a răsturnat un microbuz școlar în Italia, cu 15 copii și a fugit. Ministrul de Interne Matteo Salvini: ”Putea fi un masacru, îmi imaginez supărarea părinților” 1

Pe șoseaua 21, în apropiere de Arqua Petrarca, șoferul a pierdut controlul microbuzului școlar, care s-a răsturnat pe drum.

Au urmat clipe de groază în care copiii, cu vârstele între 7 și 14 ani, țipau panicați. Românul însă, în loc să îi ajute, a fugit. Copiii au fost salvați de pompierii italieni, chemați de localnici.

8 elevi au fost răniți și au fost transportați la spital, în localitatea Monselice.

Șoferul român fugar a fost prins după aproximativ 2 ore.

Vezi video aici:

În urma testului de alcoolemie, polițiștii italieni au descoperit că Denis Panduru era băut. De altfel, copii din microbuz au povestit că românul începuse să meargă în zig-zag pe drum, în timp ce râdea.