(Last Updated On: May 15, 2019)

Viorica Dăncilă este uimită că cei care strigă la ea nu vor să dialogheze civilizat. Cum uită Viorica încercările de dialog cu Ordonanțele pe Justiție când mai bine a trimis jandarmii să-i gazeze pe copii, bătrâni și femei.

Mai multi tineri au asteptat, miercuri, la statia de epurare a apei de la Urlati, judetul Prahova. Manifestantii au avut un banner cu mesajul “#Romania fara hoti/ #hai la referendum” si au strigat “Analfabeta” si “Bani pentru educatie” la trecerea premierului Viorica Dancila prin dreptul lor, anunță ziare.com. 
(Video) Sărăcuța Viorica, nu înțelege nimic. Viorica a fost huiduită iar. "Analfabeta", România fără hoți i-au strigat tinerii. Reacția Vioricăi 1

Camelia Tabacu: Superba asta: mai multi cetateni din Urlati au urlat la Veorica “analfabeto”. Preministra: “nu inteleg daca au nemultumiri, de ce nu doresc sa avem un dialog, sa vina cu propuneri sau solutii”. Pai oamenii au dorit sa va impartaseasca nemultumirile, dar ati trecut de ei si nu ati oprit masina.
“Va dati seama ca nu pot sa opresc masina oriunde asa, mai ales ca, ati vazut, unii sunt agresivi”.

Tuta asta ipocrita, care tricoteaza in limba romana un ochi pe fata, unul pe dos, are, seara de seara, la Guvern, pe frig, pe ploaie, vant, ninsoare sau canicula, cateva zeci de protestatari. In fiecare din sutele de zile de cand e premier putea sa-i invite cateva minute la dialog. N-a facut-o insa niciodata. Si apoi smiorcaie teatral ca nu-i raspunde Iohanes la telefon si ca-i saboteaza plusvaluarea aia mare. Hai sictir!

Intrebata daca are un mesaj pentru ei, Dancila a spus: “Intr-o democratie, fiecare trebuie sa isi spuna punctul de vedere si daca nu devine agresiv, daca nu jignesc, asa este in democratie, fiecare se poate exprima. M-as fi bucurat foarte mult daca am putea avea un dialog, sa ne spuna care este nemultumirea lor, sa vina cu o solutie, sa vina cu o propunere. Avem toata deschiderea de a discuta cu toata lumea”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!