(Video) Ceartă Protestatar vs ministrul Ecaterina Andronescu, în stradă. „Cum e posibil să moară înecat în rahat un copil de 3 ani?” Ce a răspuns Andronescu

(Last Updated On: May 24, 2019)

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a fost așteptată, vineri, în fața sediului PSD Sibiu, de câțiva protestatari care au huiduit-o. Ea a fost întrebată referitor la cazul copilui de trei ani din județul Iași care a murit luna trecută în fosa septică din curtea școlii.

Protestatar: Mai există copii care mor pentru că au căzut în rahat, în Uniunea Europeană?
Ecaterina Andronescu: Mă lăsați să vă răspund?

(Video) Ceartă Protestatar vs ministrul  Ecaterina Andronescu, în stradă. „Cum e posibil să moară înecat în rahat un copil de 3 ani?” Ce a răspuns Andronescu 1

Protestatar: Eu nu cred că în Uniunea Europeană vreun copil, în ultimii 40 de ani, a murit înecat în rahat.
Ecaterina Andronescu: Dacă dumneavoastră vreți să dialogați lăsați-mă și pe mine să vă explic. În România, școlile, din punctul de vedere al patrimoniului nu sunt în responsabilitatea Ministerului Educației. Sunt în responsabilitatea autorităților locale. E foarte greu să înțeleg ce s-a întâmplat acolo de nu au făcut ce trebuiau să facă.

Protestatar: Eu v-am întrebat de starea învățământului românesc. Sunt oameni dedicați care se întreabă cum a fost posibil ca un copil de 3 ani să moară în rahat. Mie mi se pare abominabil.
Ecaterina Andronescu: Sunt de acord cu dumneavoastră.

Protestatar: Ar fi trebuit să vă dați demisia a doua zi!
Ecaterina Andronescu: Asta e părerea dumneavoastră!”, a fost dialogul dintre ministru și unul dintre bărbații care au protestat, vineri, în fața sediului PSD Sibiu, potrivit stiripesurse.ro.

O altă femeie i-a cerut explicații ministrului, pentru faptul că încă mai există toalete în curte în școlile din România.

Un copil de 3 ani a murit luna trecută după ce a căzut în fosa septică a unei şcoli din judeţul Iaşi. Băiatul urma să meargă la grădiniţă abia din toamnă, dar conducerea şcolii îi convinsese pe părinţi să-l aducă la cursuri, ca să se obişnuiască.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detali!