Tu votezi? Oana Pellea: „Eu nu iubesc si nu sustin HOTII din nicun partid…ATAT… in rest…puteti sa speculati…cat doriti…in 26 merg la vot si votez la Referendum cu DA pe ambele buletine de vot!”

(Last Updated On: May 22, 2019)

Duminică, românii au de ales între România Europeană sau România lui Dragnea. O prezență masivă a românilor pro-europeni poate face țara asta mai bună în anii care vin.

Potrivit datelor din BAROMETRU EUROPA FM din luna mai, PNL crește în opțiunile valide de vot, ajungând la 28,5%, PSD adună 21,1%, în scădere față de aprilie, iar a treia formațiune în opțiunile participanților la sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, este Alianța 2020 USR – PLUS, cu 19,6%.

Oana Pellea: „Eu nu iubesc si nu sustin HOTII din nicun partid…ATAT… in rest…puteti sa speculati…cat doriti…in 26 merg la vot si votez la Referendum cu DA pe ambele buletine de vot!”

Mircea Marian: „Fiecare cetățean care stă acasă trebuie să știe că, dacă Dragnea câștigă – fie PSD se menține pe locul I, fie referendumul este invalidat – amnistia și grațierea se vor da, într-o formă sau alta. Într-o formă sau alta, Dragnea va scăpa de pedeapsă.

Orice absență este în favoarea PSD. Dragnea are un grup compact de, să zicem, 30 de alegători fideli. Dacă ies la vot 100 de cetățeni, el are 30% din voturi. Dacă ies 120, procentul lui se duce în 25%. La 150, se duce în 20%.

Sigur, e un joc și este posibil ca dintre cei care vin în plus să mai fie și câte un pesedist, dar foarte, foarte, puțini. De aceea, prezența este cheia. Orice cetățean care iese din casă și votează corect pe cele trei buletine este în felul său un erou, fiindcă va fi o barieră în calea planurilor lui Dragnea”.

Emilian Isaila: „Ultimul barometru de opinie, înainte de alegerile europarlamentare.
PSD poate fi înfrânt atât de PNL cât și de USR-PLUS, ceva de neimaginat în urmă cu o sută de zile.

Tu votezi? Oana Pellea: „Eu nu iubesc si nu sustin HOTII din nicun partid...ATAT... in rest...puteti sa speculati...cat doriti...in 26 merg la vot si votez la Referendum cu DA pe ambele buletine de vot!” 1

Cu o singură condiție: SĂ IEȘIM LA VOT”.