(Last Updated On: May 13, 2019)

Rovana Plumb, candidat PSD la europarlamentare, îl laudă pe Liviu Dragnea care a creat un program de Guvernare așa de bun încât în România sunt salarii mai mari decât în Germania! Românii din străinătate i-au dat replica.

Rovana Plumb: „Prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariul minim și să avem și creștere economică record! Iar rezultatele acestor măsuri încep să se vadă! Tot mai mulți români aleg să rămână să lucreze în țara lor, să nu mai plece să lucreze sezonier în alte țări. Uitați exemplul Germaniei, unde fermierii se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei.

Știți de ce? Pentru că astăzi există mai multe locuri de muncă în România! Azi, există salarii mai mari în România! Azi, muncitorii au drepturi în România și sunt tratați cu demnitate! Azi, economia României funcționează!”

Pe grupul de Facebook Diaspora Europeana, Craciun Teodor a scris, ironic: „Patronii se plâng că nu găsesc să angajeze: Deși oferim 1500 de lei pe lună, românii sunt puturoși și preferă să muncească pe afară pe 2000 de euro”.

Teodor, ironie: „Patroni: Deși oferim 1500 de lei pe lună, românii sunt puturoși și preferă să muncească pe afară pe 2000 de euro” 1