SURSE România TV: Radu Mazăre A EVADAT din închisoarea din Madagascar!

(Last Updated On: May 17, 2019)

România TV anunță în aceste momente că Radu Mazăre a evadat din închisoarea din Madagascar! El trebuia adus luni în România. Informația nu este confirmată oficial de autoritățile române sau cele din Madagascar. Posibil să fie doar o informație dată pentru audiență de România Tv.

România TV a difuzat o informație, vineri seara, conform căreia, potrivit unor surse, Radu Mazăre a evadat din închisoare în care era închis în Madagascar, cu doar 3 zile înainte de a fi extrădat în România, potrivit stiripesurse.ro.

SURSE România TV: Radu Mazăre A EVADAT din închisoarea din Madagascar! 1

Update
Prima instituție care a reacționat a fost Poliția Română. Într-un răspuns oferit STIRIPESURSE.RO, Poliția Română a precizat că nu a primit nicio informație, din Madagascar, desre o posibilă evadare a lui Mazăre.

”În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficilă în acest sens.”, precizează Poliția Română pentru STIRIPESURSE.RO.

Revenim cu detalii!

Poliția Română a demarat formalitățile necesare aducerii în țară a lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței urmând a fi adus în țară luni, 20 mai. În acest context, pe Facebook, a fost creat un eveniment: „Bun venit acasă fiu rătăcitor – Radu Ștefan Mazăre”

„Vă invităm să luați parte la evenimentul anului
“Bun venit acasă fiu rătăcitor – Radu Ștefan Mazăre”
Îl vom întâmpina pe Aeroporul Internațional H. Coandă pe fiul rătăcitor al Constanței.”, scriu organizatorii.