(Last Updated On: May 15, 2019)

Ștefan Bănică a lansat un atac dur la adresa PSD. Artistul a spus că aceasta este “cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani”.

“Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare.

Ștefan Bănică Jr. despre PSD: „Cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani...Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o...” 1

Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!”, a spus Ștefan Bănică, citat de hotnews.ro.

El spune că aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. “Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum”.

La un spectacol dedicat zilei de 8 martie, Ștefan Bănică a spus, înainte de una dintre piesele sale: “Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”. El a fost aplaudat îndelung de către cei aflaţi în sală.