(Last Updated On: May 14, 2019)

Starea de sănătate a artistului este una extrem de gravă, după ce în cursul nopții a suferit un al doilea stop cardio-respirator și a intrat în comă.

Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul Floreasca, din Capitală.

Simona Secrier, soția cântărețului, în vârstă de 47 de ani, a fost cea care a chemat aseară ambulanța, după ce l-a găsit inconștient în casă.

Stare gravă, Mihai Constantinescu. A suferit un al doilea stop cardio-respirator. Ce spune soția 1

Ea le transmite tutror celor care îl iubesc pe Mihai Constantinescu să se roage pentru artist în aceste momente foarte dificile.

„Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog”, a spus Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, citată de cancan.ro.

„Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a mai spus soția lui Mihai Constantinescu.

Și Adrian Daminescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.