Şofer român în Germania dat jos de la volan, cu forţa, de polițist ca să se uite la victima unui accident mortal

(Last Updated On: May 22, 2019)

Un grav accident de circulație a avut loc marți după-amiază pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc, în cabina făcută praf.

Au urmat ore întregi de blocaj pe autostradă şi aproape toţi şoferii care treceau pe lângă locul accidentului fotografiau sau filmau cu telefonul mobil, transmite observator.tv.

Şofer român în Germania dat jos de la volan, cu forţa, de polițist ca să se uite la victima unui accident mortal 1

Unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului şi-a ieșit din minţi şi a făcut ceva ce i-a surprins pe toţi.

Sătul să se mai certe cu şoferii şi să le ceară să înceteze să mai filmeze şi să fotografieze, poliţistul începe să oprească maşinile şi să îi dea jos pe şoferi. E filmat chiar în momentul în care coboară de la volan un şofer român pe un Transporter, dubă înmatriculată în Mehedinţi.

Poliţistul îi spune şoferului român, în engleză: “Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!”

Şoferul român încearcă să se împotrivească, tot ce poate spune e “sorry” (îmi pare rău), repetat, dar poliţistul îl împinge spre locul accidentului.

Poliţistul, Stefan Pfeiffer, s-a răstit la mai mulţi şoferi: “Băgaţi telefoanele la loc, altfel vin şi vi le iau eu şi vă duc să vedeţi cine a murit, poate îl cunoaşteţi.”