(Last Updated On: May 25, 2019)

Simona Halep a oferit un interviu celor de la The Telegraph, în care a abordat mai multe subiecte.

Sportiva, care sponsorizează o echipă de hochei fete şi, mai nou, un club de gimnastică, a vorbit despre implicarea în sportul românesc și cât de greu le este sportivilor să ajungă profesioniști.
Simona Halep le-a spus englezilor adevărul dureros din România sportivă. Simona Halep se pregătește pentru debutul de la Roland Garros 1

“În România nu avem o structură sportivă amplă şi le este greu să devină profesionişti. Tot ce fac pentru a ajuta, fac cu plăcere, aceşti copii au nevoie de sprijin. Când merg acasă, încerc să le văd pe fete şi văd dacă au tot ce le trebuie.

Trebuie întreprinse încă multe acţiuni pentru a păstra fetele active în sportul de performanţă. În România, şi în special în tenis, lucrurile nu stau grozav, dar sper că pe viitor va fi mai bine”, a spus Simona Halep, pentru The Telegraph, preluata de digisport.ro.

Un alt subiect abordat a fost Darren Cahill. Campioana noastră a admis că sfârşitul colaborării cu antrenorul australian încă o afectează, dar consideră că a învăţat destule încât în acest moment să poată fi la cel mai ridicat nivel.

Simona Halep se pregătește pentru debutul de la Roland Garros, acolo unde o va întâlni, în primul tur, pe Ajla Tomljanovic.