Simona Halep: „Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei. Eu am jucat greșit si sunt foarte supărată….Acum ma gândesc la…”

(Last Updated On: May 12, 2019)

Simona Halep a ratat șansa de a ajunge numărul 1 mondial după ce a pierdut finala de la Madrid, 4-6 4-6 cu olandeza Kiki Berten. Ea a venit și cu câteva explicații pentru această înfrângere.

Simona Halep citată de sport.ro: „”Cred ca Bertens a jucat un tenis mai bun. A meritat sa câștige meciul. Eu am jucat greșit si sunt foarte supărată. Dar nu voi face o dramă. Acum ma gândesc la următorul duel cu ea, când va trebui sa schimb ceva.

Simona Halep: „Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei. Eu am jucat greșit si sunt foarte supărată....Acum ma gândesc la...” 1

Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei. Dar se întâmplă. Trebuie sa iau lucrurile așa cum sunt. Săptămâna asta mi-a arătat ca jocul meu e la un nivel bun. Sunt fericita cu jocul meu si am trecut de aceasta săptămână grea. Am încredere.

Voi lua lucrurile pozitive din aceasta săptămână. La început, nu credeam ca pot ajunge aici. Ma voi calma, voi analiza si voi fi mai buna cu mine. Ea a făcut un meci bun si a meritat titlul. Nu vreau sa vorbesc despre ce am greșit. Parerea mea e ca am facut erori”.