Privilegiat. Un senator PSD a cerut să fie dus de urgență cu un elicopter SMURD la București pentru că avea…diaree. Mircea Marian: „Virginel (da, mă, așa îl cheamă!) Iordache din Suceava a făcut o diaree, îl durea nițel capul și s-a dus la spitalul din localitate. Nu i-a plăcut ce i-au spus medicii”

(Last Updated On: May 23, 2019)

Un senator PSD din Suceava a cerut să fie dus de urgență la București cu un elicopter SMURD după ce medicii i-au spus că are diaree.

Jurnalistul Mircea Marian: Să mai spună cineva că nu avem un sistem de sănătate minunat. Dacă ești senator PSD.
Virginel (da, mă, așa îl cheamă!) Iordache din Suceava a făcut o diaree, îl durea nițel capul și s-a dus la spitalul din localitate. Nu i-a plăcut ce i-au spus medicii – “un virus aerogen, o formă ușoară de boală, ceva dureri de cap, amețeală și diaree” – așa că a cerut un elicopter SMURD, care a sosit la scară și l-a dus la București. Unde diagnosticul inițial a fost confirmat.
Virginel, senator PSD.

Informație din Obiectiv de Suceava, confirmată de Raed Arafat.
Dacă mă tot bombardați cu toate….de vreo câteva zile, zic și eu: “share și distribuiți masiv” :))

Privilegiat. Un senator PSD a cerut să fie dus de urgență cu un elicopter SMURD la București pentru că avea...diaree. Mircea Marian: „Virginel (da, mă, așa îl cheamă!) Iordache din Suceava a făcut o diaree, îl durea nițel capul și s-a dus la spitalul din localitate. Nu i-a plăcut ce i-au spus medicii” 1

Potrivit publicației Obiectiv de Suceava, preluată de Stirile Pro Tv senatorul PSD a ajuns săptămâna trecută la Spitalul Județean, pentru că se simțea rău.

După ce a fost consultat și i s-a spus că nu este nimic grav, parlamentarul a insistat să fie transferat cu elicopterul la București.

Astfel, elicopterul SMURD a ajuns de urgență la spitalul județean Suceava și l-a transferat pe Iordache la Institutul “Matei Balș“ din București, unde .. diagnosticul a fost confirmat: un virus aerogen, o formă ușoară de boală, câteva dureri de cap, amețeală și diaree.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului, precizând că în acea perioadă nu se află în țară și că, așa cum prevăd procedurile, solicitarea a venit de la medicii Spitalului Județean Suceava.