(Last Updated On: May 17, 2019)

România a ratat calificarea în finala concursului Eurovision.

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2019 care a interpretat melodia “On a Sunday” în cea de-a doua semifinală a competiţiei, nu s-a calificat în finala de sâmbătă, de la Expo Tel Aviv, informează digi24.ro.

România nu este în finala Eurovision! Laura: „Copila mea, născuta in Suedia cu tata italian a făcut galerie pentru România toată seara. A sunat și a votat in disperare ( o sa ma coste dar merită...) iar la sfârsit a plâns cu sughițuri vreo 20 de minute fiindcă Ester Peony nu s-a calificat in finala...Printre lacrimi mi-a spus “ nu ne-a votat nimeni fiindcă nimănui nu-i place de noi, fiindcă noi suntem conduși de ...” 1

 

Laura Ghibu a scris pe Facebook: „Romania… zero points azi in semifinala ESC de la Tel Aviv.

Copila mea, născuta in Suedia cu tata italian a făcut galerie pentru România toată seara. A sunat și a votat in disperare ( o sa ma coste dar merită…) iar la sfârsit a plâns cu sughițuri vreo 20 de minute fiindcă Ester Peony nu s-a calificat in finala…

Melodia era chiar originala și merita sa de califice mai ales in comparație cu celelalte melodi din concurs. Deci din punct de vedere artistic nu am ce comenta.

Printre lacrimi mi-a spus “ nu ne-a votat nimeni fiindcă nimănui nu-i place de noi, fiindcă noi suntem conduși de Dragnea”. Fără glumă! Chiar așa a spus!

Adevarul in fața! Împăratul e gol! Nimănui nu-i place de noi fiindcă noi alegem oameni ca Dragnea sa ne reprezinte și sa ne comande.

Fiindcă dam șpagă și tunuri, fiindcă ne umilim și ne exportam fetele sa populeze centuri in toată Europa. Fiindcă la fiecare colț de strada in Suedia e un cerșetor cu o pancarta mare pe care scrie “ Sunt din România și sunt sărac. Va rog sa ma ajutați cu bani”. Asta fiindcă nu avem rost in țara noastră si fiindcă am fost sărăciti și alungați de nătângii care ne-au condus și încă ne conduc.

Asta e imaginea noastră generală. Iar acum puteți sa-mi dati exemple de olimpici, de cercetători, de medici și sportivi care ne fac mândri. Da, ei ne fac mândri dar numai pe noi! Pe străini nici nu-i interesează aceasta fața a medaliei când exista și cealaltă ilustrata mai sus, mult mai apetibila și care le satisface orgoliul de a se simți mai buni decât alții…😢

Nu se mai poate! Trebuie sa iesim din tornada asta care ne va distruge ca popor! Ieșiți din casa, dacă va pasă și mergeți la vot ca acum chiar aveți cu cine!!!

Nu uitați de referendum!!!

Hai sa arătam ca nu suntem o nație pierdută și ca și noi putem, o data primi DOUZE POINTES!”

Finala Eurovision Song Contest 2019 va fi difuzată sâmbătă, de la ora 22.00, de TVR 1, TVRi, TVR HD, TVR +.

Pentru prima dată în istoria concursului, Madonna va interpreta în finala de sâmbătă două melodii: celebra “Like A Prayer” din 1989 şi “Future”, pe care îl va cânta împreună cu rapperul American Quavo. Telespectatorii concursului Eurovision 2019 vor fi primii care vor asculta “Future” de pe noul album “Madame X”, care va fi lansat pe 14 iunie.